laupäev, juuni 16, 2007

84. Peatükk: Sm. Tamme "Volga" kokkupanek.

Ega täna suurt midagi teha ei jõudnudki- tagaluugi, uste ja tiiva reguleerimine ja paikasättimine võttis ikka päris mitu head tundi. Pluss siis lisaks veel see mõningane uste koostamine.
Kuna osa ukse sisse käivad karvase soonega harjastihendeid olid praktiliselt ära lagunenud, siis tuli mul hakata mõtlema ja nuputama, milliste uste tihendeid ma veel kasutada saan ja sama lugu oli ka igasuguste muude asjadega, mis ukse külge käisid.
Kuna eelmine kord ei oldud seda autot enne värvimist mitte just kõige paremini kinni kaetud, siis tuli mul kõik metallist liistud, ukselukud ja kõik muu taoline lahustiga ära pesta.
Ja eks nad olid muidu ka tolmused ning selle kleepuva mastiksiga koos.
Linke ma veel külge ei pannud. Need panen alles siis, kui mul värvkate poleeritud on.
Täna seda, tänu nende kahe ukse koostamisele, veel teha ei saanud.

Praegu on siis ajutine pilt selline:


Eestpoolt:

1 kommentaar:

Jaano Martin Ots ütles ...

Neid tihendeid võib muide täitsa saada olla Tallinnas Volga või Lada poodidest. Ja kui ei ole enam G-24 omasid, siis Lada08 oli kindlasti. Kasutasin ise mõni aeg tagasi ühe vana saksa auto juures. Lada08 on hea pika uksega, seda tihendit annab ilusti lühemaks teha. Ja kinnituse mõtleb ka välja. Mina liimisin. Aga kui veidi põhjalikumalt on aega nikerdada, saab ka neetida või mingid klambrid leiutada. Sõltuvalt uksest peab siis ainult juurdepääsuavasid natuke juurde tegema.