reede, september 12, 2008

185. Peatükk: Chevy versus Buick.

Vahepeal olen oma tegemistega jõudnud niikaugele, et sinine Chevy on saanud uue värvi- ja lakikorra alla:




Uste liistud:


Esistange:


Midagi üle mõistuse keerulist tema juures ei olnud, ainult kõik see lihvimine, katmine jms. võtavad rämedalt palju aega. Eriti kui veel tahta head tulemust.
Aga valmis ta nüüd on ja vähemalt kaelast ära.

Buick on veel natuke poolik. Ses mõttes et tema veel ootab oma uut kahevärvilist "kleiti".
Mõneti oli selline kahe suure töö kokkulangemine ühele ajale suhteliselt s...
Oleks üks neist varem ja/või teine hiljem töösse tulnud, siis oleksin saanud mõlemad mõistlikul ajal valmis. Praegu võis aga mõnedel päevadel(õigemini õhtutel) näha niisugust pilti, kus üks tegelane pusserdas poole ööni Chevyle uut kaubanduslikku välimust anda. Kui järjekordne tööoperatsioon omadega ühel pool, siis oli kell juba niikaugel, et normaalsed inimesed hakkasid magama minema. Või juba magasidki.
Selle asemel, et samamoodi normaalse inimese moodi käituda, see eelmainit tegelane aga võttis oma seitse asja ning lasi kippadi-kappadi teise tööposti poole, kus teda juba üks USA päritoluga vanem auto ootas.
Ja hommikul, õigemini päeval, kui normaalsed inimesed juba ammu kohusetundlikute töömesilastena ringi siblisid, see "öötööline" veel alles põõnas, hambad laiali taeva poole.
Siis ma otsustasingi et ma parem teen ühe suure töö(s.t. sinise Chevy) lõpuni valmis ning teise valmimiseks võtan nädalavahetuselt lisa. Muidu on nii, et siblin kord ühe, kord teise juures midagi teha ja lõppkokkuvõttes tulevad mõlemad autod kuidagi "poolikud".

Mis sellesse jubeda välimusega Cadillaci puutub, millest siin mõni aeg tagasi pildid üleval olid, siis tema on niipaljukest juba puhtaks roogitud ja lahti võetud et auto on valmis liivapritsi alla minema. Kas ja kui palju teda sealt tagasi tulles järgi jääb, seda ma ei oska ennustada.
Aga eks siis näha ole, kui ta selle kadalipu on läbinud.

P.S. Võibolla on ehk mõni vahepeal proovinud mingit mu peatükki või tegevust kommenteerida, see aga mingil põhjusel pole õnnestunud. Põhjus oli selles, et kuna mulle hakkas kommentaariumisse tekkima igasugust kahtlase väärtusega sõnavõtte, mis näisid ilmselt spämmirobotite poolt tekitatud, siis ma otsustasin et lõpetan selle pulli ära ja panen tegelastele veto peale. Siis sai kommenteerida ainult registreeritud ja arvuti aadressi/registriandmeid näitav isik. Kuna aga viimasel ajal on õnneks selle spämminduse koha pealt suhteliselt vaikne olnud, siis otsustasin et võtan jälle mõneks ajaks kommentaarikeelud pealt maha.

Kommentaare ei ole: