kolmapäev, mai 31, 2006

11. Peatükk: Veel mõned uudised seoses "Volgaga".

Täna, s.o. siis 30-ndal mail, sain "jumalale meelepärase teoga" hakkama :)

Oli see siis selline, et mul õnnestus hankida "Volgale" peaaegu uued tagumised piduritrumlid. Müüja, kes neid pakkus, ei olnud päris kindel, et kas kuuluvad need trumlid nüüd GAZ 24-le või GAZ 21-le.
Aga ma võtsin riiulist oma targa raamatu, pealkirjaga "Avtomobil GAZ 24" ja seal tehnilisi andmeid sirvides, nägin et oli isegi ka selline asi, nagu tagumise piduri trumli läbimõõt koos lubatavate tolerantsidega ära märgitud. Ja kuna mõõdud vastasid pakutavate detailide omaga, siis tegin kiirelt kaupa.
Sümboolse hinna eest sain mõlemad trumlid omandatud ja kohemaid vedasin nad ka töö juurde. Ning jällegi, nagu eelmine kord tagumise stange nurkade puhul, pesin neid pintsli ja lahustiga, et vana lahtine värv ja muu sodi sealt küljes lahti saada.
Ütleme nii, et kriitilise pilguga neid vaadates, siit-sealt mõned väiksed "defektid" paistsid, aga kuna need olid kõik pisiasjad ja sõidu puhul nad ei muutu määravateks asjaoludeks, siis jäin üldkokkuvõttes äsjasoetatud detailidega rahule.
Nüüd ei jää muud üle, kui oodata seda aega, mil saab ka tagasilla koos muude asjadega doonorkere küljest maha võetud et see samamoodi, algul lahustiga puhtaks pesta ja siis koos muude detailidega liivapritsi saata ja pärast pulbervärvimisse.

P.S. Ennem pilte lisades jäi mul mainimata, et mõni päev tagasi, 28-ndal mail, sai ka sooviavaldus sisse antud Volgaklubi foorumiliikmeks kandideerimise näol.
Eks näis, kas võetakse jutule või ei.
Võibolla mõnel nüüd tekkis küsimus, mis kasu ma sellest mingisest Volgaomanike klubisse kuulumisest saan? Vastus lihtne:
Esiteks, hea õnne korral saab sealt palju selliseid tuttavaid juurde, kelledest võiks vastastikku ka kasu olla- seda siis kasvõi "Volgadega" seonduvate kogemuste koha pealt. Ma ise küll ennast veel päris põhjalikuks Volga-spetsialistiks ei pea, nii et seetõttu igasugused adekvaatsed seltsimeeste tehnikaalased nõuanded on teretulnud.
Ja samas kusagilt vastavalt, "Volgadega" seonduvalt ürituselt tulnuna, on hea omavahel näiteks muljeid jagada.

Kommentaare ei ole: