kolmapäev, aprill 11, 2007

57. Peatükk: Chevy bussi värvimine.

Nagu näha, siis pea nädal on mu viimasest postitusest möödas ja kaua aega pole saanud siia sõna sekka öelda.
Eks oma osa oli ka sellel eelmisel nädalalõpul toimunud kristlaste väljamõeldud üritusel, mille tõttu viimane nädala tööpäev kuulutati vabaks(ka uskmatute jaoks) ja kus siis suure rõõmu pärast üksteist munadega loobi.....
Või ei... See tähendab, et klopiti üksteise mune.
Ei, kurat... see ka ei ole päris see õige sõnastus.

No ühesõnaga... inimesed olid niisama heast peast rõõmsad ja lõbusad ja tegid siis rõõmu pärast kanade poolt siia ilma tekitatud munadega igasuguseid asju.
Kui nüüd aus olla, siis ega ma eriti ei taha teada, mida kõike nendega tehti...

Aga kui nüüd jälle asjalikku juttu ajada, siis mis sellesse Chevy bussi puutub, siis tollele ma tõmbasin lõpuks täna värvi peale.
Homme oleks plaan tal need uksed jms. küljest äravõetud kraam külge tagasi panna.
Võibolla tahab ta ka siit-sealt natukene poleerimist saada. Eks seda ole siis näha.

Siin siis paar pilti ka nendest voolitud-krunditud-värvitud detailidest ja bussist:





Jama oli see, et see lipik, kuhu tavaliselt trükitakse auto või bussi tehaseandmed ja koos nendega ka värvikood, oli katki läinud ja nii mul tuligi ainult oma "kotkapilku" abiks võttes, määrata ära see temale sobiv valge toon.
Kas see valitud toon nüüd ülejäänud detailidega kokku ka läheb, eks seda ole homme päikese käes või päevavalges näha, kui buss kambrist välja aetakse.
Igatahes natuke nõme on niiviisi küll, kui peab hakkama ise leiutama mingit sobivat tooni välja ja pärast selgub, et ikka ei ole see õige.
Ja kui kogemata tooniga on veidi mööda pandud, siis tavaliselt jääb ikka see süüdi, kes selle tooni valis, ehk siis maaler ise. Nii et nii nende asjadega kord juba on.
Aga noh, eks vaatab.

See nädal on mul veel üks auto vaja ära teha, et siis järgmine nädal hakata otsast tegelema ühe veidi omapärasema masinaga.
Mis selleks on, eks seda ole siis järgmise nädala postitustes näha.
Niipaljukest võin veel vihjeks öelda, et praegusel ajal teda enam meie teedel-tänavatel suurt näha pole, kuid see-eest osades maapiirkondades on ta veel täitsa kasutusel ja korralikult hooldatuna teenib mõni neist veel senimaani ustavalt oma peremeest.

Kommentaare ei ole: