neljapäev, juuni 21, 2007

85. Peatükk: Sm. Tamme "Volga" kokkupanek jätkub.

Nüüd selle paari päeva jooksul auto juures toimunud "märatsemise" tulemusena hakkab talle mingisugune nägu juba pähe joonistuma.
Vaid esipõlle nurgad ja kojameeste juures asuv õhuvõtuava plekk on pea ainsad asjad, mis veel uut värvikuube vajavad- ülejäänud on kõik mustaks tehtud.
Seda siis nii otseses kui ka ülekantud tähenduses, sest et nagu teise pildi pealt näha võib, auto on selle aja jooksul paraja tolmukorra alla mattunud.
Ustega on lood nii, et nad on nüüd lõpuks küll kõik värvitud( viimase neist lõpetasin eile öösel vastu tänast koos esipõllega), aga korralikult kinni-lahti käib neist neljast ainult üks parempoolne uks.
Ühte ust, nimelt juhi oma, pole veel üldse küljes ja tagumised uksed ajavad mu vist varsti hauda, sest et üks neist tagumistest ei taha kuidagi tema jaoks ette nähtud avausse sobituda ja teisel ei liigu aknaklaas nii sujuvalt üles-alla nagu peaks.
Nii et mul läheb veel ülekantud tähenduses vaja paljude "mingite emade abi", koos eesti- ja venekeelse "autoremondioskussõnastikuga", et ka need kaks tagumist, musta plekist jonnipunni korralikult oma ülesannet täitma hakkaksid.

Täna üritasin tegeleda veidi ka esiotsa kokkupanekuga ja midagi hakkab nagu vaikselt looma:


See külgmine vaade on muidugi veel olematu ja mitte midagi mainimisväärset, aga võibolla järgmise nädala jooksul mul õnnestub ta lõpuni kokku panna, sest et muid töid on vahele tulnud, nagu alati.
Ja nii jääb selle musta "Volgaga" tegelemiseks aega suhtkoht napiks.

Kommentaare ei ole: