neljapäev, juuli 26, 2007

96. Peatükk: Ilusad naised ja ilusad autod- kes neid suudaks lahuta.... :)

Eelmine nädalavahetus toimus siis selline üritus nagu Eesti Fotograafide Kokkutulek.
(Oli vist ikka sellise nimetusega).
Seal siis harjutasid piltnikud oma aparaatidega kätt ja silma ning vahetasid omavahel muidu kogemusi ja muljeid.
Nagu ma Ford LTD omaniku jutust aru sain, siis oli sinna pildistatavate sekka ka mõned modellid valitud. Fordi omanik aga ütles, et mis te neist naistest niisama pildistate. Et pange nad näiteks mõne sõiduki juurde, siis on nagu taust ka omast käest võtta ja kaks ilusat asja korraga pildi peal. Ja pakkus neile siis selleks oma kuldset sõidukit, mis ka Haapsalus, Ameerika autode üritusel oli.
Kuna auto omanik oli ise tsikliklubi kokkutulekul, siis toimetas selle LTD fotograafide juurde tema sugulane Kaido, kes Haapsalu ürituse käigus roolis seda sinist Chevrolet Suburbani.

Sellist pildistamisvõimalust ei lasknud fotograafid muidugi kasutamata jätta ning üks LTD omaniku tuttav oligi teinud algul autost ning pärast autost ja modellist koos mõned pildid.
Väikese valiku neist esitleksin ka siin:

























Selle kuldse neljarattalise juurde lisandus veidi aja pärast siis ka üks pikajuukseline ja siresäärne indiviid, kes ei häbenenud kogu sellele fotoaparaate käsitlevale meestekarjale kõiki oma kehavõlusid paljastamast :)

Ei tea, kui paljudel neist piltnikest endal korraks fookuse uduseks võis tõmmata, või selline "ürginstinkt" seest siuhti! läbi käia, kui auto juures poseeriv tsikk oma kehakumerusi demonstreeris :) ?
Ma arvan, et sellest ajalugu vaikib ilmselt :)

Pildistamiseks valitud modelli kohta ei ole küll ühtki halba sõna öelda: keha on tal väga kena ja selline ehe, nagu üks ilus naisekeha olema peakski. Ei ole mingeid silikoonrindasid ega näe ta ka selline välja, justkui oleks hiljaaegu paastukuuri lõpetanud ja kogu luustik kuni selgrooni paistmas :)

Aga mis ma siin ikka jahvatan, eks pildid räägivad juba enda eest ise:










































Kommentaare ei ole: